Logo Beleef Princenhage

Hondentrimsalon Princenhage

balie van Hondentrimsalon Princenhage
Lindsay met een terrier
kniptafel van Hondentrimsalon Princenhage
hondenbad bij Hondentrimsalon Princenhage
interieur Hondentrimsalon Princenhage
Hondertrimmer Lindsay de Ruijter met een zwarte hond
logo Hondentrimsalon-Princenhage

Van dromen over een eigen hondensalon naar ondernemen

“Het verzorgen, trimmen en werken met honden is mijn passie”, zegt Lindsay de Ruijter – de eigenaar van Hondentrimsalon Princenhage. “Na een aantal jaren stage, workshops, werkzaam te zijn geweest bij een trimsalon en uiteraard de beste scholing bij de Trimacademie, mag ik mezelf een volwaardige ABHB-gecertificeerde trimster noemen. Mijn hobby is mijn roeping geworden!”

En waar is het mooier om deze ambacht uit te oefenen? Uiteraard in Princenhage waar Lindsay zelf ook woonachtig is met haar gezin. Een nieuw pareltje aan speciaalzaken in Princenhage!

Na jaren van dromen over een eigen salon werd die droom in oktober 2023 werkelijkheid. Een geschikte locatie aan de Dreef 45 was net leeg gekomen. Een goede bekende attendeerde Lindsay erop. Ze raakte enthousiast en maakte een ondernemingsplan. Na drie maanden van voorbereidingen en hard werken gaat Hondentrimsalon Princenhage op 2 februari 2024 open. “Het is bijna onwerkelijk. Ik ben super blij!”, zegt Lindsay.

Van basisverzorging tot luxe verwennerij

Bij Hondentrimsalon Princenhage is een hond meer is dan alleen een huisdier. Hij/zij is een deel van je familie. Daarom zetten zij zich in om de beste zorg te bieden met diensten die variëren van basisverzorging tot luxe verwennerij. “Elk bezoek aan de salon belooft een ervaring waarbij je viervoeter in het middelpunt staat en behandeld wordt met liefde en deskundigheid. Daarbij worden enkel hoogwaardige kwaliteitsproducten gebruikt.

Een veelgestelde opmerking die Lindsay krijgt, is: “Jammer dat ik niet binnen kan kijken, dat zou zo leuk zijn!”
“Ja, zeker en ik zou het ook graag laten zien”, vertelt Lindsay, “maar de honden die ik aan het knippen ben, reageren op kinderen en andere honden. Het risico is daarom te groot als ik met de schaar of tondeuse bezig ben, om de ramen open te laten. Het is dus puur voor de veiligheid van de hondjes.”

Heb je interesse en wil je kennis maken met Hondentrimsalon Princenhage?

Stap dan vrijdag 2 februari 2024 binnen tussen 10.00 en 18.00 uur op de Dreef 45 in Princenhage.

Graag staat het team van Hondentrimsalon Princenhage te woord en plannen zij een afspraak in voor je hond. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je i.v.m. behandelingen bij voorkeur appen naar 06 36 48 22 88.

Wil je meer weten over behandelingen en tarieven?

Bezoek de website van Hondentrimsalon Princenhage