Logo Ondernemersvereniging Princenhage

Ondernemersvereniging Princenhage

Verbindt en verrast

De OVP is een bruisend, zakelijk netwerk voor ondernemers in Princenhage, Breda. De open, informele sfeer nodigt ondernemers uit contacten te leggen en inspiratie op te doen. Ben jij ondernemer in Princenhage? Bekijk de informatie over lid worden van Ondernemersvereniging Princenhage

Meld je aan als OVP-lid

Ondernemen doe je samen

Princenhage heeft een rijk aanbod aan winkeliers en dienstverleners. Met een groot maatschappelijk hart. In de ondernemersvereniging vinden wij elkaar en zetten ons samen in voor een bloeiend ondernemersklimaat en een fijne leefomgeving voor bewoners en bezoekers. We gunnen en helpen elkaar, netwerken en organiseren. Want ondernemen doe je samen!

Een mooi netwerk in Princenhage

De OVP is een bruisend zakelijk netwerk voor ondernemers uit Princenhage, Breda. We werken aan een aantrekkelijk klimaat voor ondernemers. De open en informele sfeer binnen de vereniging nodigt onze leden uit om contacten te leggen en inspiratie op te doen.  Hiertoe organiseren we regelmatig informele en inhoudelijke bijeenkomsten, zoals de VrijMiBo in café Het Roode Hert, waar ondernemers en bewoners elkaar informeel ontmoeten, of wat dacht je van de OVP Pub Quiz, ons Walking Dinner, of een inspirerende lezing bij een van onze leden. 

Ben je ook ondernemer? Net gestart of al jaren actief? Kom ook eens kijken en sluit je aan! Neem contact op, we praten je graag bij over de mogelijkheden!

Onze visie – samen bereiken we meer!

Onze ondernemersvereniging is op initiatief van een aantal Princenhaagse ondernemers opgericht. Inmiddels tellen we zo’n 50 leden met een gevarieerde achtergrond. De vereniging groeit nog steeds!

Verbinden en verrassen, daar staan we voor. Door een sterk netwerk te creëren kunnen we samen het lokale ondernemersklimaat laten bloeien. Voor iedereen. Zo dragen we bij aan een fijn leefklimaat voor onze bewoners en bezoekers. We geven hier concreet invulling aan door het (mede) organiseren van evenementen, het opzetten van acties en gewoon, door elkaar te helpen.

Onze activiteiten

Voor leden en niet-leden

  • Mede organiseren van evenementen zoals Sinterklaas, Kerst en winkeliersacties. We zorgen voor sfeer en gezelligheid en ondersteunen hiermee de lokale verenigingen.
  • Portaal Beleef Princenhage: is initiatief vanuit de OVP in samenwerking met Dorpsraad Princenhage. Om iedereen een mooie ingang te bieden naar alles wat Princenhage te bieden heeft.

Voor de OVP-leden

  • Walking dinner: jaarlijks leden evenement waarbij we vaak ook een inhoudelijke spreker of onderwerp behandelen. Nuttig combineren met aangenaam, daar houden we van!
  • OVP Pub Quiz: jaarlijks leden evenement: een pub quiz toegespitst op Princenhage en onze leden. Altijd verrassend! Een avond vol plezier.

Uiteraard hebben we ook jaarlijks een Algemene Leden Vergadering en kijken we door het jaar heen waar de behoefte ligt bij onze leden.

Beleef Princenhage

Op het portaal Beleef Princenhage zetten we onze leden in het zonnetje met een mooie bedrijfspagina en link naar hun eigen website. Vanuit Beleef Princenhage onderhouden we socialmediakanalen op Facebook en Instagram en brengen we maandelijks de Aogse Uitloper uit: digitaal verspreid via email en in gedrukte vorm verspreid via huis-aan-huis en via diverse publieke punten.