Ondernemen doe je samen

Ondernemersvereniging Princenhage, verbindt en verrast

Princenhage heeft een rijk aanbod aan winkeliers en dienstverleners. Met een groot maatschappelijk hart. In de ondernemersvereniging vinden wij elkaar en zetten ons samen in voor een bloeiend ondernemersklimaat en een fijne leefomgeving voor bewoners en bezoekers. We gunnen en helpen elkaar, netwerken en organiseren. Want ondernemen doe je samen!

Een mooi netwerk in Princenhage

De OVP is een bruisend zakelijk netwerk voor ondernemers uit Princenhage, Breda. We werken aan een aantrekkelijk klimaat voor ondernemers. De open en informele sfeer binnen de vereniging nodigt onze leden uit om contacten te leggen en inspiratie op te doen.  Hiertoe organiseren we regelmatig informele en inhoudelijke bijeenkomsten, zoals de VrijMiBo in café Het Roode Hert, waar ondernemers en bewoners elkaar informeel ontmoeten, of wat dacht je van de OVP Pub Quiz, ons Walking Dinner, of een inspirerende lezing bij een van onze leden. 

Ben je ook ondernemer? Net gestart of al jaren actief? Kom ook eens kijken en sluit je aan! Neem contact op, we praten je graag bij over de mogelijkheden!

Onze visie – samen bereiken we meer!

Onze ondernemersvereniging is op initiatief van een aantal Princenhaagse ondernemers opgericht. Inmiddels tellen we zo’n 50 leden met een gevarieerde achtergrond. De vereniging groeit nog steeds!

Verbinden en verrassen, daar staan we voor. Door een sterk netwerk te creëren kunnen we samen het lokale ondernemersklimaat laten bloeien. Voor iedereen. Zo dragen we bij aan een fijn leefklimaat voor onze bewoners en bezoekers. We geven hier concreet invulling aan door het (mede) organiseren van evenementen, het opzetten van acties en gewoon, door elkaar te helpen.

Logo Beleef_Princenhage

Voorbeelden van activiteiten zijn:

Voor iedereen:

  • Aogse VrijMiBo: een ouderwetse vrijdagmiddagborrel in café Het Roode Hert, voor bewoners en ondernemers. Gezellig samen een drankje doen, hier ontstaan mooie verbindingen!
  • Mede organiseren van evenementen zoals Sinterklaas, Kerst en winkeliersacties. We zorgen voor sfeer en gezelligheid en ondersteunen hiermee de lokale verenigingen.
  • Portaal Beleef Princenhage: is initiatief vanuit de OVP. Om iedereen een mooie ingang te bieden naar alles wat Princenhage te bieden heeft.

Voor de leden:

  • Walking dinner: jaarlijks leden evenement waarbij we vaak ook een inhoudelijke spreker of onderwerp behandelen. Nuttig combineren met aangenaam, daar houden we van!
  • OVP Pub Quiz: jaarlijks leden evenement: een pub quiz toegespitst op Princenhage en onze leden. Altijd verrassend! Een avond vol plezier.

Uiteraard hebben we ook jaarlijks een Algemene Leden Vergadering en kijken we door het jaar heen waar de behoefte ligt. Op dit portaal zetten we alle leden in het zonnetje met een mooie bedrijfspagina en link naar eigen website. Hierbij onderhouden we ook de social kanalen en brengen we de Aogse Uitloper uit. Meld je hier aan voor de Aogse Uitloper: 

De mensen in het bestuur

De OVP behartigt de belangen van de Princenhaagse ondernemers en zorgt voor extra leven in de mooie wijk. Zo organiseren wij o.a. acties, loterijen, evenementen en interne trainingen. Alles met het doel de loop naar de Princenhaagse ondernemers te stimuleren en de wijk levendig te houden. Met een ledenbestand van ongeveer 40 bedrijven uit de wijk Princenhage is de vereniging uitgegroeid tot een mooie club.

Astrid Nouwens zit op een witte bank

Astrid Nouwens
Voorzitter 

Mervin Haans

Mervin Haans
Penningmeester

Beter Ondernemen

Bas Poutsma
Algemeen bestuurslid

B-vier Boomspecialist

Ingeborg Duijts

Ingeborg Duijts
Secretaris

Koch Advocaten

Margot van Es

Margot van Es
Algemeen bestuurslid

Buro Margot

Word ook lid!

Ontdek ondernemend Princenhage

Ook ondernemer? En wil je aansluiten bij onze bruisende club? Of gewoon eens een kijkje nemen? Leuk!

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken: