Logo Beleef Princenhage

Marijke’s Haaridee krijgt 2e vestiging

Een mooie, volgende stap voor Marijke’s Haaridee. De haarsalon op de Haagsemarkt breidt uit en opent in april 2024 een tweede vestiging in Prinsenbeek, Breda!

pand van Marijkes Haaridee in Prinsenbeek

“We merkten dat we vaak vol zaten de afgelopen tijd en dat we steeds vaker ‘nee’ moesten verkopen als klanten een afspraak wilden maken. Toevalligerwijs kwam er een mooie kans voorbij om de huidige salon van B* Challenge in Prinsenbeek over te nemen. En deze kans wilden we niet aan ons voorbij laten gaan. Dus met trots kunnen wij jullie vertellen dat vanaf April 2024 Marijke’s Haaridee ook haar deuren zal openen in de Kapelstraat 12 in Prinsenbeek.” zegt Marijke Klep, eigenaresse van Marijke’s Haaridee.

Op de huidige locatie in Princenhage zal niet veel veranderen, behalve dat twee van onze vaste gezichten (Chantal en Chris) naar Prinsenbeek verhuizen. En ook Marijke zal 2 dagen in de week op de locatie in Prinsenbeek te vinden zijn. Daarnaast zoeken we nog een topper om dat team te komen versterken. Via de website heb je nu ook de mogelijkheid om je afspraak in Prinsenbeek in te plannen. (Let op! Deze vestiging opent pas in april 2024).

Het Team van Marijke’s Haaridee ziet jullie graag terug in één van de twee mooie salons in Princenhage óf Prinsenbeek. Heel veel succes Marijke en Team!