Logo Beleef Princenhage

Kaatje Jans by Barry gaat verhuizen

Grootste plannen voor Kaatje Jans in Princenhage!

Al enkele maanden was het bekend dat ‘Kaatje Jans by Barry’  zou gaan verhuizen. Gelukkig wel binnen Princenhage, sterker nog…binnen een straal van 200 meter.  In de afgelopen 12,5 jaar was de delicatessen- en broodjeszaak volledig uit zijn jasje gegroeid. 

Per 20 augustus 2024 wordt de nieuwe locatie Haagsemarkt 28. Een gekende locatie waar de laatste 150 jaar Slagerij Nooren en Meat & More gevestigd waren.  Een pand met een oppervlakte van ruim 120 m2, waardoor Barry zijn zaak ruim ziet dubbelen qua omvang.  Dit biedt ook gelijk mooie mogelijkheden om zijn delicatessen zoals; binnen- en buitenlandse kazen, salades, vleeswaar, nootjes en bonbons te vergroten. Daarnaast zullen zijn medewerkers blij zijn met de ruime & moderne werkplek voor o.a. de vele broodjes die er dagelijks gesmeerd worden. En wie weet wat er nog meer volgt…

Een eerste nieuwe aanvulling zal zijn, de (weder)verkoop van vlees. Dit gaat geleverd worden door een vertrouwd gezicht in ons Princenhage, namelijk Richard Bouwmeester van Vers Vlees Natuurlijk, ondertussen bijgestaan door zijn zoon Roy. Er wordt gestart met een bepaald assortiment dat aangevuld gaat worden door seizoen producten zoals barbecu vlees, fondue- & bakplaatschotels en daarnaast is veel op bestelling leverbaar. M.a.w. 6 dagen in de week gelukkig ook weer een slager met kwaliteitsproducten in Princenhage.  

De vrees dat de vertrouwde inrichting van Kaatje Jans verloren gaat, is ongegrond. Dit was voor Barry zelf ook een belangrijk item tijdens de verbouwing. Door een kleine sneak preview kan ik bevestigen dat er een warm en sfeervol Kaatje Jans terugkeert. Een delicatessenwinkel vol lekkernijen voor iedereen die van lekker eten houdt.

Kom zelf ook kijken.  Dinsdag 20 augustus 2024 om 08.30 uur is de ‘grand opening’ op de nieuwe locatie Haagsemarkt 28.  Barry heet jullie allen van harte welkom. Tot dan!

Bekijk de website van Kaatje Jans by Barry

Wij wensen Barry en medewerkers heel veel succes en veel werkplezier op hun nieuwe locatie.

Poster met tekst Grand Opening Kaatje Jans