Logo Beleef Princenhage

Bedankje aan de vrijwilligers achter Aogse Uitloper

Visual met tekst Bedankt
Screenshot

De 4e Aogse Uitloper rolde weer van de pers. En dit maal niet 1.000 stuks maar 5.000 stuks om ze huis-aan-huis te verspreiden in Princenhage. En hoe snel… in 2 dagen tijd werden we allen voorzien van dé activiteiten voor de maand april 2024 in ons Dorp. Bij deze willen we daarom de vrijwilligers Michel, José, Elly, Jan, Myrjam, Marian, Jan, Jeanne en Astrid hartelijk bedanken voor hun actieve deelname afgelopen week. Daarnaast hebben Henk en Jack zich ondertussen ook al aangemeld voor de volgende rondes bij hun in de buurt.

En natuurlijk mogen we Drukkerij Breda Press, Visual Designer Irèn Nooren en dé ondernemer die adverteert – deze keer Gusto Di Pol– niet vergeten, die dit samen mogelijk maken qua ontwerp, drukken en dekking van de kosten. Chapeau!

Ook enthousiast?

Ben jij ook bereid om 1 x per 2 maanden (of misschien per maand) een uur de flyers te verspreiden, laat het ons weten, zodat we deze grote oplage vaker huis-aan-huis kunnen realiseren. De intentie is ze rond de 27e van de maand uit te lopen.

Ben jij ook enthousiast over de Aogse Uitloper & dit initiatief en houd je van wandelen, meld je aan en stuur ons mailtje naar info@beleefprincenhage.nl. Samen staan we sterk!