Logo Beleef Princenhage

Crielaers

Makelaardij & Taxaties

Roderick en Femke Crielaers vormen samen Crielaers Makelaardij & Taxaties.

Roderick is register makelaar & register taxateur en is al jaren een begrip binnen de Bredase woningmakelaardij. Naast dat hij met veel energie, passie en overtuiging werkt als (verkoop- en aankoop-) makelaar en taxateur, is hij ook expert lid van het NRVT (het Nederlands Register Voor Taxateurs). In die rol is hij adviseur voor de Algemene Nederlandse Rekenkamer en de Minister.
Daarnaast leidt hij zowel nieuwe makelaars en taxateurs op en is hij ook docent voor het instituut dat de jaarlijkse verplichte bijscholing voor reeds gecertificeerde taxateurs verzorgt. Een echte doorgewinterde expert dus!
Roderick is ook opgeleid als Integraal Woning Inspecteur. Naast het reguliere traject van bezichtigen en onderhandelen is het bouwkundige aspect van het verkoop- en aankooptraject gesneden koek voor hem. Dit is een groot voordeel en een unieke combinatie.

Femke is kantoormanager en verzorgt de volledig binnendienst in de breedste zin van het woord. Zij onderhoudt onder andere de dagelijkse contacten met verkopers, schrijft teksten voor brochures, beheert de dossiers, stuurt de fotograaf aan, bewaakt de tijdlijnen, beheert de agenda, heeft contacten met notarissen, hypotheekadviseurs en zorgt ervoor dat al deze componenten naadloos op elkaar aansluiten tijdens het gehele proces. Maar bovenal zorgt zij ervoor dat Roderick de beste makelaar kan zijn voor jou!

Tevens kun je Femke tegenkomen op menig bruiloft. Zij is namelijk ook Buitengewoon Ambtenaar voor de Burgerlijke Stand.