Nieuws uit Princenhage

Princenhage Ontmoet

Zondag 7 januari 2024 starten we het jaar weer spetterend met ‘Princenhage Ontmoet’ – voorheen het traditionele het nieuwjaarsconcert en de nieuwjaarsreceptie – in Sociaal Cultureel Centrum De Koe. Een ontmoeting waar iedereen uit Princenhage van harte welkom is, vanaf 13.00 uur.

Poster met informatie over de activiteit Princenhage Ontmoet

De organisatie wordt al jaren verzorgd en gesponsord door een brede mix van diverse Princenhaagse partijen namelijk de Dorpsraad Princenhage, Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage, Sociaal Cultureel Centrum De Koe en de Ondernemers Vereniging Princenhage.

De laatste jaren is er getracht het klassieke Nieuwjaarsconcert om te zetten naar een voorstelling die een nog breder publiek in Princenhage trekt. Het bekende ‘Maestro’ was al 2 x een daverend succes maar ook de combinatie van het opstapconcert/opleidingsorkest van Cecilia, Popkoor BSUR en Bigband 2 Swing 4 U mocht zeker op een enthousiast publiek rekenen.

Dit jaar gaan we de middag sfeervol omarmen d.m.v. een muzikale omlijsting van het saxofoonkwart van Koninklijke Harmonie Cecilia en het Jongerenkoor Princenhage in de Grote Zaal van de Koe. Uiteraard is deze ontmoeting gratis.

Na de muzikale optredens wordt er geproost op het nieuwe jaar en kan er nog heerlijk nagepraat worden in de Vlaamse Schuur onder het genot van een drankje (tegen betaling). Hopelijk zien we u allen op zondag 7 januari 2024 om 13.00 uur.

Laatste Nieuws