Logo Beleef Princenhage

Vlag hijsen

Op zaterdag 1 juli 2023 om 11.00 uur zal Wethouder Jeroen Bruijns de vlag hijsen op de Haagsemarkt. Alle inwoners van Princenhage zijn van harte welkom.

Meer informatie

overhandiging vlag door Rini van der Linden en Margot van Es aan wethouder Jeroen Bruijns

Viering 825 jaar Princenhage

Samen met Ondernemersvereniging Princenhage (OVP), Dorpsraad, Stichting Evenementen Princenhage (SEP), Horeca en Stichting Princenhage dorp in Breda gaan we in de maanden juli en augustus vieren dat Princenhage 825 jaar geleden voor het eerst in een akte (van de Hertog van Brabant) wordt genoemd. In deze maanden zal de Haagsemarkt versierd zijn met speciale vlaggen en raamstickers.

Op zaterdag 1 juli 2023 om 11.00 uur zal Wethouder Jeroen Bruijns deze vlag hijsen op de Haagsemarkt. Aansluitend zal voor het eerst een speciaal geschreven lied, een ode aan 825 jaar Princenhage, ten gehore worden gebracht. De klokken van de St. Martinuskerk worden handmatig door Klokkenluiders Gilde Breda geluid als start van de feestmaanden.

In de twee maanden zullen door ondernemers actie worden georganiseerd. Een ervan is een speciale Limoncello van Koreman’s die dan op de markt worden gebracht.

Iedereen is van harte welkom op de Haagsemarkt