Logo Beleef Princenhage

Invloed

In het Princenhaags museum is in de maand mei en juni een bijzondere tentoonstelling te zien met als thema de zee en het leven dat zich onder water afspeelt.

Meer informatie

Natasja Ahout en José Jonkers van collectief ZEEEN

collectief ZEEEN

In het Princenhaags museum is in de maand mei en juni een bijzondere tentoonstelling te zien met als thema de zee en het leven dat zich onder water afspeelt.

Het is een expositie van collectief ZEEEN van de Bredase kunstenaars Natasja Ahout en José Jonkers. Jonkers maakt beelden, maar ook steeds groter wordende installaties. Ahout schildert op alles wat los en vast zit. De laatste jaren laten zij zich inspireren door kwallen, krabben en plankton. Verenigd in ZEEEN creëren beide Bredase makers educatieve, 3 dimensionale kunstwerken die de bezoekers een beeld geven van het leven onder water. Met hun werk willen ze duidelijk maken welke invloed de mens heeft op het zeeleven. De kunstenaars geven de bezoekers ook een kijkje achter de schermen en bij voldoende belangstelling geven ze workshops.

Openingstijden expositie Invloed van collectief ZEEEN

De expositie is geopend van 25 mei t/m 30 juni op vrijdag, zaterdag en zondag, steeds van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Bekijk voor meer informatie en voor het aanmelden van workshops de website van collectief ZEEEN

Over de locatie Princenhaags museum

Het bewaren en documenteren van het culturele erfgoed van Princenhage door o.a. tentoonstellingen te organiseren voor (oud-)bewoners en belangstellenden.

Meer informatie over Princenhaags museum