Logo Beleef Princenhage

Gratis parkeren in Princenhage

Hoe fijn is het om binnen ons dorp nog onbetaald te kunnen parkeren. Het is bijna bijzonder te noemen binnen de gemeente Breda. Met grote regelmaat wordt er gevraagd: “Waar kan ik betalen voor deze parkeerplaatsen?”

Princenhage biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur

Het is een uniek selling-point van de ‘dagwinkels voor de snellere boodschap’ in Princenhage. Even gratis parkeren, een boodschap en weer door. Gratis parkeergelegenheid voor de deur is dé kracht voor winkelend Princenhage & omgeving. Dat er voorkeur is voor grote roulatie i.p.v. de gehele dag een parkeerplaats bezet houden, is voor velen duidelijk. Mede omdat er toch veelvuldig parkeerplaatsen tekort zijn. 

Parkeren op de Haagsemarkt, parkings en naast de Sint Martinuskerk

Naast parkeren op de Haagsemarkt en de grotere parkings bij de 2 supermarkten, is er nog een verborgen pareltje wat betreft parkeergelegenheid… de parkeervoorzieningen bij de Sint Martinuskerk.

Parkeerplaats bij de Sint Martinuskerk, achter het Raadhuis.

Achter de damesmodezaak ZEZ en het terras van Eet- en Bierlokaal Aogse Markt zijn ca 35 parkeerplaatsen. Een gedeelte is overdag toegekend aan bedrijven, herkenbaar door naambordjes en hekjes. Echter in het weekend (vrijdagavond t/m zondag) blijven deze parkeerplaatsen beschikbaar voor het mensen die Princenhage bezoeken.

Als de hekjes naar beneden geklapt zijn, mag je daar gewoon gratis parkeren ondanks de naamsvermelding!  Zo houden we Princenhage gastvrij om er te shoppen en vertoeven.  

geel hekje omhoog: je mag hier niet parkeren
Als het hekje naar beneden geklapt is, kun je hier gratis parkeren