Logo Beleef Princenhage

jubilerende ondernemers in Princenhage

Afgelopen week vierden 2 ondernemingen in Princenhage een jublileum. Met een 10- en 30-jarig bestaan van twee prachtige ondernemers in ons dorp Princenhage. Namelijk haarsalon Marijke’s Haaridee en slijterij La Barrique.
Van harte gefeliciteerd. Hopelijk kunnen de inwoners van Princenhage en daarbuiten nog jaren genieten van jullie service & kunde!

Haarsalon Marijke’s Haaridee

Marijke’s Haaridee startte op 1 november 2013 in Princenhage. “Kwaliteit, service en de wensen van de klant staan op de eerste plaats”, zegt Marijke. “Ze zijn trots om één van de 100 Keune Ambassador-salons te zijn. Dat betekent dat ons team op het hoogste niveau wordt getraind en dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knip, kleur en styling. Onze salon is daarnaast top-notch: mooi, fris, professioneel en bovenal gezellig. Wij vinden het namelijk enorm belangrijk dat klanten zich prettig voelen bij ons. Iemands persoonlijkheid, gevoel voor stijl en gezichtsvorm moeten perfect passen bij de nieuwe coupe of kleur.”

Slijterij La Barrique

La Barrique is vanaf 1993 gevestigd in Princenhage. Gevestigd in een prachtige karakteristieke pand, waar al 30 jaar een ruim aanbod aan whisky, wijn, likeur, port, en gedistilleerde dranken worden gepresenteerd. Voor iedere smaak een fles, voor iedere liefhebber een speciaal product. In het assortiment is kwaliteit het belangrijkst. Mooie producten met een goed verhaal. Dat proef je!

Mocht je nog niet overtuigd zijn, breng dan op vrijdag- of zaterdagmiddag een bezoek voor een proefglas. Op die momenten verrassen La Barrique je graag met een nieuwe wijn, whisky of likeur waar ze zelf erg enthousiast over zijn. Ook wanneer je op zoek bent naar een speciaal product dat zij niet in hun assortiment hebben, helpen zij je graag en zorgen ze dat het geregeld wordt.