Logo Beleef Princenhage

Hanging baskets in Princenhage

Hanging baskets met geraniums op Haagsemarkt in Princenhage

We hebben even moeten wachten maar misschien heb je ze al gezien? Princenhage staat er weer extra vrolijk gekleurd op

De hanging baskets zorgen direct voor een bloeiende straat. Planten hebben een positieve invloed op mensen. Mensen voelen zich minder gestrest, zijn gelukkiger en vaak productiever.  En dat in ons mooi Princenhage waar sfeer, beleving en historie bij elkaar komen.

Biodiversiteit, duurzaamheid, eigen teelt, innovatief, sociale werkplaats en bloei zijn de kernwaarden van onze leverancier Oase-Lease. Maatschappelijk ondernemen hebben zij hoog in het vaandel staan. Ze gebruiken allerlei methodes om zo duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk te werk te gaan. Ze hechten veel waarde aan het recyclingproces. Elk jaar komen de uitgeleende baskets, piramides en zuilen retour voor reparatie en hergebruik. De waterreservoirs aan beide zijden van de lantaarnpalen zijn speciaal voor de openbare ruimte ontwikkeld, besparen wateren zorgen voor de groei van een prachtige, volle bakken met Geraniums in de kleuren Rood & Lila.

De 20 bloembakken zijn verdeeld over de Haagweg, Dreef, Liesboslaan en de Haagsemarkt. De 20 bloembakken zijn gerealiseerd door de Ondernemersvereniging Princenhage, Dorpsraad en het Dorpsplatform.

Ze maken ons Dorp binnen de gemeente Breda nog gezelliger en sfeervoller.  Want wie geniet er niet van deze mooie bakken?