Logo Beleef Princenhage

Dorpsverjaardagsfeest 31 augustus 2023

Princenhage 825 jaar

Feest op de Haagsemarkt

Dit jaar is het 825 jaar geleden dat voor het eerst in een akte de naam Hage (voorloper van Princenhage) werd vermeld. Om dit te vieren is er op donderdag 31 augustus 2023 een feestdag voor jong en oud.
De feestdag start om 15:00 uur met de wedstrijd Heel Princenhage Bakt op de Dorpsweide in Princenhage.

’s Avonds vieren we ons Dorpsverjaardagsfeest met taart, live muziek van Trio Fakir (Gipsyjazz) en een feestelijk drankje. Alle inwoners van Princenhage zijn uitgenodigd om rond 19:00 uur naar het terras van Herberg het Roode Hert te komen voor dit feest.

Datum: donderdag 31 augustus 2023
Tijd: vanaf 19:00 uur
Locatie: Terras bij Herberg het Roode Hert op de Haagsemarkt

princenhage 825 jaar

Stichting Princenhage dorp in Breda, Ondernemersvereniging Princenhage, Dorpsraad Princenhage en SEP vieren dit feit in de maanden juli en augustus 2023. Vlaggen en banners kleuren de kern van Princenhage deze 2 maanden.

Meer nieuwsberichten over 825 jaar Princenhage

 • raambanner met we zijn jarig 825 jaar

  Dorpsverjaardagsfeest 31 augustus 2023

  Alle bewoners van Princenhage zijn uitgenodigd om ’s avonds op de Haagsemarkt onze Dorpsverjaardag te vieren met taart, live muziek en een feestelijk drankje.

  Lees verder

 • Groene Plukroute taart met bruine en groene bomen en gele bloemen

  Foto’s van Heel Princenhage Bakt

  Grote feestvreugde onder basisschoolkinderen op de Dorpsweide door taartenbakwedstrijd en spelletjesmiddag ter ere van het 825-jarig bestaan van Princenhage.

  Lees verder

 • 3 flessen limoncello 825jaar Princenhage

  Limoncello 825 jaar Princenhage

  Ter ere van 825 jaar Princenhage heeft Koreman’s een special edition gemaakt van zijn Limoncello. In Princenhage verkrijgbaar bij La Barrique en Gusto di Pol.

  Lees verder

 • taart met tekst Heel Princenhage Bakt 2024

  Meld je aan voor Heel Princenhage Bakt

  Ben je jonger dan 13 jaar? Meld je aan voor Heel Princenhage Bakt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een zomerse taart met smaken, kleuren, enz.

  Lees verder