Nieuws uit Princenhage

Hondentrimsalon Princenhage

“Het verzorgen, trimmen en werken met honden is mijn passie”, zegt Lindsay de Ruijter. “Na een aantal jaren stage, workshops, werkzaam te zijn geweest bij een trimsalon en uiteraard de beste scholing bij de Trimacademie, mag ik mezelf een volwaardige ABHB-gecertificeerde trimster noemen. Mijn hobby is mijn roeping geworden! En waar is het mooier om deze ambacht uit te oefenen? Uiteraard in Princenhage waar ik zelf ook woonachtig ben met ons gezin.”

“Na jaren van dromen over een eigen salon werd het oktober j.l. werkelijkheid. Een geschikte locatie aan de Dreef 45 was net leeg gekomen. Een goede bekende attendeerde ons erop, we raakten enthousiast en samen maakten we een ondernemingsplan. Na 3 maanden van voorbereidingen en hard werken gaan we 2 februari as open. Het is bijna onwerkelijk. Ik ben super blij!”

“Bij Hondentrimsalon Princenhage weten we dat uw hond meer is dan alleen een huisdier; hij/zij is een deel van uw familie. Daarom zetten we ons in om de beste zorg te bieden met diensten die variëren van basisverzorging tot luxe verwennerij. Elk bezoek aan onze salon belooft een ervaring waarbij uw viervoeter in het middelpunt staat, behandeld wordt met liefde & deskundigheid en de hoogste kwaliteitsproducten worden gebruikt”, zegt Lindsay.

Een veel gestelde opmerking die ik ondertussen hoor is: “Jammer dat we niet binnen kunnen kijken, dat zou zo leuk zijn!” “Ja, zeker en ik zou het ook graag laten zien maar de honden die ik aan het knippen ben, reageren op kinderen en andere honden. Het risico is daarom te groot als ik met de schaar of tondeuse bezig ben, om de ramen open te laten. Het is dus puur voor de veiligheid van de hondjes.”

Heeft u interesse en wilt u ook kennis maken met Hondentrimsalon Princenhage, stap dan vrijdag 2 februari as binnen tussen 10.00 en 18.00 uur op de Dreef 45 in Princenhage. Graag staan we u te woord en plannen we een afspraak in voor uw hond. Mocht u verhinderd zijn, kunt u bellen of Appen (voorkeur i..v.m. behandelingen) naar (06) 36 48 22 88.

Op onze site www.hondentrimsalon-princenhage.nl staat aanvullende informatie. Een nieuw pareltje aan speciaalzaken in Princenhage!

Laatste Nieuws