Logo Beleef Princenhage

Stichting Kerststal Princenhage

Kerstsfeer verhogen in Princenhage

Sinds 1998 werkt een grote groep vrijwilligers van Stichting Kerststal Princenhage samen om in de kerstperiode een levensgrote kerststal op de Haagsemarkt op te bouwen. In 2013 kwam daar de organisatie van de KerstCreatieRoute bij. Elk jaar start de stichting begin oktober met de voorbereidingen. Het opbouwen van de kerststal gebeurt op de zaterdag, een week voor het begin van de schoolvakantie. Na de opening zijn de beelden tot begin januari elke dag van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds te bewonderen op de Haagsemarkt. De kerststal blijft staan tot de eerste zaterdag in januari.

KerstCreatieRoute

Bij de KerstCreatieRoute wandelaars volgen een puzzeltocht langs uiteenlopende kerstcreaties in de straten van Princenhage.
De aangemelde creaties zijn voorzien van een boompje met een nummer en letter. Deze geven een aanwijzing om de slagzin van de puzzeltocht op te lossen. Plattegronden van de KerstCreatieRoute zijn verkrijgbaar bij de Kerststal op Haagsemarkt.


Wil je meedoen als creatieve deelnemer aan KerstCreatieRoute?

Vanaf half november is het mogelijk om je aan te melden voor de KerstCreatieRoute. De KerstCreatieRoute gaat half december van start na de opening van de kerststal.

Komende activiteiten georganiseerd door Stichting Kerststal Princenhage

Nieuwsberichten van / over Stichting Kerststal Princenhage