Logo Beleef Princenhage

Repair Café in Princenhage

Na een maandje pauze gaat Repair Café Princenhage op zaterdagmiddag 25 mei 2024 weer helpen met het repareren van de kapotte spulletjes in De Dobbelsteen.

Meer informatie

logo met een radertje en het woord Repair Café

Weggooien is echt zonde!

Na een maandje pauze gaan de vrijwilligers van het Repair Café Princenhage op zaterdag 25 mei 2024 weer helpen met het repareren van de kapotte spulletjes.

Heb je iets te repareren?

Kom dan op tijd. Anders kan het gebeuren dat je niet meer geholpen kunt worden. Repair Café Princenhage houdt een open inloop. Vanaf 12.00 uur kun je in de Dobbelstaan terecht. Om 15.30 uur sluit het Repair Café.

Er zijn vele deskundige vrijwilligers die je willen helpen met het repareren van kleine huishoudelijke apparaten, computers, telefoons, kleding, (houten) speelgoed, naaimachines en fietsen.

Uitgezonderd de onderdelen en materialen, zijn reparaties gratis.
Een kleine donatie is altijd welkom. Repair Café betaalt huur voor de locatie!

Onder het genot van een bakje koffie of thee (wel betalen hiervoor) kun je altijd binnen wachten.

Heb je een naaimachine die gerepareerd of nagekeken moet worden?

Meld dit vooraf aan de coördinator
Henk Oomen
tel: 06 152 424 74
henk.oomen1948@hotmail.com

Bij Repair Café Princenhage in de Dobbelsteen kom je niet alleen op een gezellige manier met buurtgenoten in contact. Je draagt tevens bij aan het verkleinen van de afvalberg. Want weggooien is en blijft echt zonde!

Over de locatie De Dobbelsteen

De Dobbelsteen is een coöperatief samenwerkingsverband van diverse verenigingen, stichtingen, bedrijven en bewoners van Princenhage en de directe omgeving. De coöperatie heeft als doelstelling het ondersteunen van het locale verenigingsleven.

Meer informatie over De Dobbelsteen