Logo Beleef Princenhage

Koersbal in de Lies • nov 2024

Is koersbal iets voor jou? Kom dan eens langs bij de kleinschalige en gezellige koersbalclub Liesbosch, Liesstraat 4 Breda op vrijdagen vanaf 13:30 uur.

Meer informatie

leden van Koesrbalclub in De Lies

Gezocht gezellige en enthousiaste leden

Koersbal is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. Twee leden spelen tegen elkaar. De ene persoon met vier zwarte en het andere met vier gele ballen. De bedoeling van het spel is net als bij jeu de boules om de ballen zo dicht mogelijk te rollen bij de jack, het witte doelballetje.

Als je deze balsport leuk lijkt, kom dan een keer kijken bij koersbalclub Liesbosch. Zij zoeken nog een paar gezellige en enthousiaste leden.

Koersbalclub Liesbosch

Koersbalclub Liesbosch is een kleinschalige en gezellige club en heeft nu 16 leden en willen graag uitgroeien naar 20 leden. Zij spelen iedere vrijdagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur in Gemeenschapshuis Liesbosch
Liesstraat 4
4838 GT Breda

Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie:
Jo van Rosmeulen
+31 6 812 780 26

Over de locatie Gemeenschapshuis Liesbosch

De Stichting Liesbosch stelt zich ten doel het Gemeenschapshuis Liesbosch met alle faciliteiten in huur beschikbaar te stellen aan diverse instellingen, clubs, groepsactiviteiten en verenigingen die de sociale samenhang bevorderen, of activiteiten met een educatief of recreatief karakter willen ontplooien.

Meer informatie over Gemeenschapshuis Liesbosch