Crielaers
Makelaardij & Taxaties

Wij zijn Roderick en Femke Crielaers. Samen vormen wij Crielaers Makelaardij & Taxaties. 

Roderick is Register Makelaar & Register Taxateur. Roderick is al jaren echt een begrip binnen de Bredase woningmakelaardij. Naast dat hij met veel energie, passie en overtuiging  werkzaam is als (verkoop- en aankoop-) Makelaar én Taxateur, is hij ook Expert Lid van het NRVT. Het Nederlands Register Voor Taxateurs. In die rol is hij adviseur voor de Algemene Nederlandse Rekenkamer en zelfs de Minister.
Tevens leidt hij zowel nieuwe Makelaars en Taxateurs op én is hij ook docent voor het instituut dat de jaarlijkse verplichte bijscholing voor reeds gecertificeerde Taxateurs verzorgt. 
Een echte doorgewinterde expert dus! 
Roderick is ook opgeleid als Integraal Woning Inspecteur. Naast het reguliere traject van bezichtigen en onderhandelen is het bouwkundige aspect van het verkoop- en aankooptraject gesneden koek voor hem. Dit is een zeer groot voordeel en een unieke combinatie. 

Femke is kantoormanager. Zij verzorgt de volledig binnendienst in de breedste zin van het woord. Zij onderhoudt onder andere de dagelijkse contacten met verkopers, schrijft teksten voor brochures, beheert de dossiers, stuurt de fotograaf aan, bewaakt de tijdlijnen, beheert de agenda, heeft contacten met notarissen, hypotheekadviseurs en zorgt ervoor dat al deze componenten naadloos op elkaar aansluiten tijdens het gehele proces.
Maar bovenal zorgt zij ervoor dat Roderick de beste Makelaar kan zijn voor u! 

Tevens kun je Femke tegenkomen op menig bruiloft. Zij is namelijk ook Buitengewoon Ambtenaar voor de Burgerlijke Stand. 

Kortom, Crielaers Makelaardij & Taxaties is een echte specialist. Komt gerust eens langs aan de Mastbosstraat 20 Breda. 

Ons aanbod

Adres

Mastbosstraat 20
4813 GT BREDA

Email

roderick@crielaersmakelaardij.nl

Telefoon

076 532 46 40

Website

crielaersmakelaardij.nl