Marijke’s Haaridee krijgt 2e vestiging

Een mooie nieuwe stap voor kapsalon Marijke’s Haaridee. Ze breiden uit en gaan een nieuwe vestiging openen in de Kapelstraat 12 in Prinsenbeek – onze buren!

Hondentrimsalon Princenhage

Hondentrimsalon Princenhage is het nieuwe pareltje voor uw viervoeter op de Dreef 45 in Princenhage, die op 2 februari as haar deuren opent voor het publiek.

Jubilarissen

Afgelopen week hadden we 2 jubilarissen in Princenhage. Met een 10- en 30-jarig bestaan van twee prachtige ondernemers in ons Dorp. Namelijk haarsalon Marijke’s Haaridee en slijterij La Barrique. Beide van harte gefeliciteerd en hopelijk mogen we nog jaren genieten van jullie service & kunde! Marijke’s Haaridee startte op 1 november 2013 in Princenhage. “Kwaliteit, […]

World Cleanup Day

Tijdens World Cleanup Day maakten 25 personeelsleden van Kasparov Finance & BI met vuilniszakken, prikstokken en grijpers in de arm onze straten schoon!

Jubileum Don Qui-John – 25 jaar!

ben sprenkels met een fles wijn

25 jaar geleden opende John Sprenkels Gasterij Don Qui-John. Broer Ben hielp John vaak na thuiskomst met afwassen, kas opmaken, poleren en boodschappen doen.

Lintje voor OVP-lid Ad Koijen

Ad Koijen, vrouw en burgemeester Depla en omringd met veel ballonnen.

Ad Koijen is zojuist benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.Hij werd in het zonnetje gezet door onze burgemeester Depla voor zijn vrijwilligerswerk.

Kaatje Jans Princenhage

Kaatje Jans Princenhage Een ruim assortiment Hollandse en buitenlandse kaas, tapas en salades, chocolade bonbons en truffels van Smits, fijne vleeswaren, eigen vers gebrande noten, belegde broodjes met bezorgservice voor oa bedrijven, heerlijke wijnen, Franse specialiteiten en meer!