Foto’s van Heel Princenhage Bakt

Groene Plukroute taart met bruine en groene bomen en gele bloemen

Grote feestvreugde onder basisschoolkinderen op de Dorpsweide door taartenbakwedstrijd en spelletjesmiddag ter ere van het 825-jarig bestaan van Princenhage.

Dorpsverjaardagsfeest 31 augustus 2023

we zijn jarig 825 jaar

Alle bewoners van Princenhage zijn uitgenodigd om ’s avonds op de Haagsemarkt onze Dorpsverjaardag te vieren met taart, live muziek en een feestelijk drankje.

Start viering 825 jaar Princenhage

overhandiging vlag door Rini van der Linden en Margot van Es aan wethouder Jeroen Bruijns

Op zaterdag 1 juli 2023 werden de feestelijkheden rondom 825 jaar Princenhage gestart. Eeen speciaal ontworpen vlag werd overhandigd aan Jeroen Bruijns.

Meld je aan voor Heel Princenhage Bakt

Visual met de tekst Heel Princenhage Bakt - 31 augustus 2023

Ben je jonger dan 13 jaar? Meld je aan voor Heel Princenhage Bakt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een zomerse taart met smaken, kleuren, enz.

KerstCreatieRoute door Princenhage

KerstCreatieRoute door Princenhage KerstCreatieRoute gaat voor de tiende keer van start in Princenhage Honderden wandelaars volgen in de laatste weken van het jaar een puzzeltocht langs kerstcreaties in de straten van Princenhage. De wandeltocht zorgt voor veel gezelligheid bij iedereen. De creaties die zijn aangemeld voor de KerstCreatieRoute zijn hebben allemaal een boompje met een […]