Kerstsfeer in Princenhage

kerstboom en sint martinuskerk

De maand december is aangebroken. De maand van de vele feestelijkheden in ons Dorp. Kerst fleurt het centrum van Princenhage weer op in deze donkere tijd.

Plantenbakken zijn winterklaar

Plantenbak met groene planten

De wintertijd is in gegaan. Met andere woorden, tijd om de bakken met uitgebloeide planten ook weer winterklaar te maken. B-vier heeft daarvoor gezorgd.

Even voorstellen…. nieuwe eigenaar Watshap Meat&More

Even voorstellen… Lieve vrienden, ik ben Rob van Watshap .Ik heb als professioneel kok vele jaren in de Horeca gewerkt, in diverse soorten keukens vanprachtige zaken. In 2020 heb ik besloten om weer te gaan ondernemen als traiteur encaterer, gespecialiseerd in maaltijdbereiding en -bezorging.Inmiddels zijn we weer vele smakelijke avonturen verder en is het tijd […]

Limoncello 825 jaar Princenhage

3 flessen limoncello 825jaar Princenhage

Ter ere van 825 jaar Princenhage heeft Koreman’s een special edition gemaakt van zijn Limoncello. In Princenhage verkrijgbaar bij La Barrique en Gusto di Pol.

Winnaars Paasactie 2023 bekend

Tijdens het eierwerpen kon je je aanmelden voor de updates van de Dorpskalender van Beleef Princenhage. Daarmee maakte je kans op een goedgevulde Goodie Bag.

Nieuw elan OVP Princenhage

Nieuw elan OVP Princenhage Princenhage is een pittoresk dorpje binnen Breda. Kleinschalig en persoonlijk, een heerlijke omgeving om in te vertoeven. In de vele speciaalzaken is het leuk winkelen en ervaart u echte gastvrijheid. De ondernemers en het personeel staan graag voor u klaar. U zult versteld staan van hetgeen Princenhage u te bieden heeft: mode, interieur, […]