Marijke’s Haaridee krijgt 2e vestiging

Een mooie nieuwe stap voor kapsalon Marijke’s Haaridee. Ze breiden uit en gaan een nieuwe vestiging openen in de Kapelstraat 12 in Prinsenbeek – onze buren!

Hondentrimsalon Princenhage

Hondentrimsalon Princenhage is het nieuwe pareltje voor uw viervoeter op de Dreef 45 in Princenhage, die op 2 februari as haar deuren opent voor het publiek.

Breda doet mee

Logo Breda Doet Mee

Als inwoners van Breda, zijn we op weg naar een duurzamere toekomst. Dat doen we voor de stad, maar ook voor onszelf en voor de toekomst van onze kinderen.

Meedenken en meedoen via PlanBreda

oude foto van Breda en skypline van Princenhage

Via PlanBreda kun je hier digitaal meedenken en meedoen met plannen van de gemeente en andere initiatiefnemers. Je kunt hier ook jouw eigen plan delen.

Kerstbomen inleveren

Kerstbomen kunt u op verschillende manieren aanbieden. U kunt uw kerstboom klein knippen en in de gft-container doen. U mag de kerstboom van 8 t/m 19 januari 2024 ook naast de gft-container of centrale gft-zuil in de wijk zetten. U kunt de kerstboom ook naar het Milieustation brengen. Dit jaar zijn er geen kerstboomverbrandingen. Alleen […]

Princenhage Ontmoet

Poster met informatie over de activiteit Princenhage Ontmoet

Zondag 7 januari 2024 starten we het jaar weer spetterend met ‘Princenhage Ontmoet’ – een muzikale voorstelling in n Sociaal Cultureel Centrum De Koe

Kerstsfeer in Princenhage

kerstboom en sint martinuskerk

De maand december is aangebroken. De maand van de vele feestelijkheden in ons Dorp. Kerst fleurt het centrum van Princenhage weer op in deze donkere tijd.

Opening nieuwe kerststal op Haagsemarkt

2 leden van de bouwploeg werken aan de kerststal

Op zaterdag 16 december 2023 is het zo ver: de geheel vernieuwde kerststal, zal op zijn nieuwe plek midden op de Haagsemarkt in Princenhage worden opgebouwd. Feestelijke opening door burgemeester Depla ’s Avonds opent burgemeester Depla de kerststal om 20:00 uur. Pastor Han Geppaart zal de nieuwe stal inzegenen. Vervolgens maakt voorzitter de winnende loten […]