World Cleanup Day

Tijdens World Cleanup Day maakten 25 personeelsleden van Kasparov Finance & BI met vuilniszakken, prikstokken en grijpers in de arm onze straten schoon!

Foto’s van Heel Princenhage Bakt

Groene Plukroute taart met bruine en groene bomen en gele bloemen

Grote feestvreugde onder basisschoolkinderen op de Dorpsweide door taartenbakwedstrijd en spelletjesmiddag ter ere van het 825-jarig bestaan van Princenhage.

Eet met je Hart lunch

stuk taart met op de achtergrond koffiedrinkers

Samen een middagje tafelen, in een restaurant in de buurt. Genietend van een lekkere lunch, met aandacht voor elkaar. Begin deze maand vondde ‘Eet met je Hart’ lunch plaats bij herberg en cafe het Roode Hert. Inmiddels de stamplaats van een groep hechte ouderen uit ons dorp, die elkaar eens per twee maanden treffen voor […]

Limoncello 825 jaar Princenhage

3 flessen limoncello 825jaar Princenhage

Ter ere van 825 jaar Princenhage heeft Koreman’s een special edition gemaakt van zijn Limoncello. In Princenhage verkrijgbaar bij La Barrique en Gusto di Pol.

Dorpsverjaardagsfeest 31 augustus 2023

we zijn jarig 825 jaar

Alle bewoners van Princenhage zijn uitgenodigd om ’s avonds op de Haagsemarkt onze Dorpsverjaardag te vieren met taart, live muziek en een feestelijk drankje.

Gratis parkeren in Princenhage

Parkeerplaats bij de Sint Martinuskerk, achter het Raadhuis.

Naast parkeren op de Haagsemarkt en de parkings bij de supermarkten, is er nog een verborgen pareltje wat betreft parkeergelegenheid: bij de Sint Martinuskerk.