Memorial Music: Cappella Breda

202417mrt10:3012:00Memorial Music: Cappella BredaMaczek Memorial Breda

Evenement details

Een zondagochtendconcert op een unieke locatie!

Cappella Breda is een graag gehoord kamerkoor, zowel voor oude als eigentijdse muziek. De leden bestaan uit geschoolde zangers, waarvan een aantal ook solistisch optreden.

Het koor was op vele plaatsen in Nederland te horen en gaf tevens optredens in Antwerpen, Parijs, Bologna en Barcelona. Hoogtepunten in de afgelopen jaren waren de succesvolle theatrale voorstelling tijdens de cultuurnacht in Breda in 2020, diverse concerten door heel Nederland met het programma ‘Sounds from Estonia’ (met onder andere het spectaculaire ‘Curse upon iron’ van Veljo Tormis), en niet te vergeten de bijzondere concerten ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van Daan Manneke, oprichter en dirigent van 1976 tot 2017.

Daan werd opgevolgd door Elisabeth Blom, dirigent en vocal coach: het werken aan een muzikale topprestatie wordt ondersteund door het verbeteren van de individuele vocale techniek. Met veel toewijding zet Elisabeth het werk van Manneke voort en breidt dit uit naar het verkennen van ongebaande paden, zoals het uitvoeren van ander repertoire en samenwerking met andere musici en kunstdisciplines.

De toegang is gratis, maar na afloop kun je een vrijwillige donatie doen die geheel ten goede komt aan de artiesten.

Meer info

Tijd

maart 17(zondag) 10:30am - 12:00pm(GMT+02:00)

Get Directions